Nemzeti konyha
Több
SERTÉSHÚS
Nyárson sült darált hús
MARHAHÚS
Színes vagdalt
CSIRKEHÚS
Töltött csirkecomb alufóliában
PULYKAHÚS
Pulyka paprikás
TÉSZTÁK
Zöldséges spagetti
Alufóliában sült pulykanyárs
Húsvéti vagdalt
Nyárson sült húsos-sajtos golyócskák
Kukoricán ágyazott pulykamell, hasabburgonyával és brokkolival
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Kapor mártás
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
BURGONYÁBÓL KÉSZÜLT KÖRETEK
Vajon pirított krumpli
HÚSLEVESEK
Pacal leves
Epres krémes
Egyszerű piskóta szelet
Finom burgonyapüré
Nagymama kedvence
FALATKÁK
Fokhagymás karikák
Krumpli pogácsa
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Céklás kofta golylócskák
Tofu rudacskák oregánós bundában
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit