Nemzeti konyha
Több
SERTÉSHÚS
Nyárson sült darált hús
MARHAHÚS
Színes vagdalt
CSIRKEHÚS
Töltött csirkecomb alufóliában
PULYKAHÚS
Pulyka paprikás
TÉSZTÁK
Zöldséges spagetti
Alufóliában sült pulykanyárs
Húsvéti vagdalt
Nyárson sült húsos-sajtos golyócskák
Kukoricán ágyazott pulykamell, hasabburgonyával és brokkolival
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pirított Shimeji gomba
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
Főtt füstölt tarja
SÜTEMÉNYEK
Habroló
Epres krémes
Granko szelet
Részeges mákos kocka
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Paradicsom saláta
Sült csirke rizzsel
TORTÁK
Malakoff torta mascarponeval
Palacsinta májpástétommal
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit