Nemzeti konyha
Több
SERTÉSHÚS
Nyárson sült darált hús
MARHAHÚS
Színes vagdalt
CSIRKEHÚS
Töltött csirkecomb alufóliában
PULYKAHÚS
Pulyka paprikás
TÉSZTÁK
Zöldséges spagetti
Alufóliában sült pulykanyárs
Húsvéti vagdalt
Nyárson sült húsos-sajtos golyócskák
Kukoricán ágyazott pulykamell, hasabburgonyával és brokkolival
RIZS
Tejszínes rizs
Eredeti lengyel Bigos
SÜTEMÉNYEK
Nugát szelet tejszínhabbal
ZÖLDSÉGLEVESEK
Fokhagyma leves krumplival
RÉTESEK
Leveles tésztából készült körtés rétes
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Pikáns sütőtökös-répás lepény
Töltött csirketekercs gőzfőzőben
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés