Nemzeti konyha▼
Több▼
SERTÉSHÚS
Nyárson sült darált hús
MARHAHÚS
Színes vagdalt
CSIRKEHÚS
Töltött csirkecomb alufóliában
PULYKAHÚS
Pulyka paprikás
TÉSZTÁK
Zöldséges spagetti
Alufóliában sült pulykanyárs
Húsvéti vagdalt
Nyárson sült húsos-sajtos golyócskák
Kukoricán ágyazott pulykamell, hasabburgonyával és brokkolival
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
ÉDESSÉGEK
Raffaello
Lasagne lágy besamel mártással
HÚSLEVESEK
Abált leves
DESSZERTEK POHARAKBAN
Gesztenyepüré tejszínhabbal
APRÓSÜTEMÉNY
Mogyorós grillázs szelet.
RIZS
Parboiled vajas rizs
Póréhagymás pulyka szoté
KALÁCSOK
Mogyorós sütemény
PÉKSÜTEMÉNY
Foszlós fonott kalács
Sült sertésoldalas
ActiFry fokhagymás csirkehús
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés