Színes vagdalt

Minőségi házi vagdalthús otthon őrölt húsból friss zöldséggel.
recept,recept fotó,hagyma,répa,sertés darálthús,marhahús- darálthús,Marhahús,Laktózmentes
Marhahús
Hozzávalók
Hozzávalók
darás liszt | 0 ?? | kcal | |
fekete bors, őrölt | 1 ?? | teáskanál kcal | |
hagyma | 150 66 | gramm kcal | |
marhahús- darálthús | 500 ?? | gramm kcal | |
paprika, színes | 3 ?? | darab kcal | |
répa | 150 68 | gramm kcal | |
sertés darálthús | 500 ?? | gramm kcal | |
sertészsír | 0 ?? | kcal | |
só | 2 0 | teáskanál kcal |
Recept
1.
hagyma 150 gramm • répa 150 gramm • paprika, színes 3 darab
Megtisztítjuk a zöldségeket. Finoman aprítsuk fel a hagymát. Durván reszeljük le a sárgarépát. Vágjuk a paprikát kis kockákra.

2.
sertés darálthús 500 gramm • marhahús- darálthús 500 gramm • só 2 teáskanál • fekete bors, őrölt 1 teáskanál
A zöldségekhez adjuk hozzá mindkét húst, tojást, sót és borsot. Mindent jól összekeverünk.

3.
Kenjük ki zsírral az őzgerincformát vagy a kisebb tepsi formát és liszttel hintsük meg. Tegyük a hús keveréket a formába, nyomkodjuk meg. Előmelegített sütőben a vagdaltat alufóliával letakarva, 180 ° C-on 45 percig sütjük.

4.
Burgonyapürével tálaljuk.
Jó étvágyat!