Nemzeti konyha
Több
KNÉDLI
Sziléziai knédli burgonyából
GOMBALEVESEK
Gomba leves
Reszelt tészta levesbe
Laskagomba leves csipetkével
MARHAHÚS
Színes vagdalt
ÉDES ÉTELEK
Mákos csík
KALÁCSOK
Aludttejes sütemény őszibarackkal
SERTÉSHÚS
Burgonya golyók füstölt hússal töltve
HÚSLEVESEK
Csirkehúsleves, kelbimbóval és házi tésztával
Brokkolis golyók füstölt hússal Actifry edényben
Házi párolt knédli
SÜTEMÉNYEK
Diós krémes sütemény
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
TOVÁBBI ÉDESSÉGEK
Rántott bodzavirág
KACSAHÚS
Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja
KENYÉR
Lágy teljes kiőrlésű kenyér
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Édes savanyú bableves
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Falusi lángos
Egyszerű kalács öntött tésztából
HALAK
Alaszkai tőkehalfilé párolva
Gombás sertésszelet
REGGELI KÁSA
Fahéjas tejbegríz
CSIRKEHÚS
Májas zsemle
BORJÚHÚS
Sült báránycomb rozmaringgal és fokhagymával
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit