RECEPTEK

Pirított csirkemáj hagymával és paradicsommal.

Pirított csirkemáj hagymával és paradicsommal.

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Tálalás előtt sózzuk és rizzsel fogyasztjuk.

recept,recept fotó,csirkemáj,hagyma,hámozott paradicsom konzerv,Csirkehús,Laktózmentes ,Gluténmentes

Csirkehús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

közepes

Hozzávalók

Hozzávalók

csirkemáj

500

600

gramm

kcal

fekete bors, őrölt

½

9

teáskanál

kcal

hagyma

400

176

gramm

kcal

hámozott paradicsom konzerv

400

92

gramm

kcal

kristálycukor

1

21

teáskanál

kcal

sertészsír

30

269

gramm

kcal

szurokfű (oregánó)

1

??

teáskanál

kcal

 

Recept

1. 

hagyma 400 gramm  sertészsír 30 gramm

A hagymát megpucoljuk és félholdakra szeleteljük fel. Majd zsiradékon üvegesre pirítjuk a hagymát.

A hagymát megpucoljuk és félholdakra...

2. 

csirkemáj 500 gramm

A csirkemájat alaposan megmossuk.

A csirkemájat alaposan megmossuk....

3. 

hámozott paradicsom konzerv 400 gramm

A paradicsomot felszeleteljük...

A paradicsomot felszeleteljük......

4. 

kristálycukor 1 teáskanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál  szurokfű (oregánó) 1 teáskanál

...és együtt a lével amiben volt a paradicsom hozzáadjuk a pirított hagymához. Cukrot szórunk hozzá, borsot és oregánot és összekeverjük...

...és együtt a lével amiben volt a paradicsom...

5. 

...majd a csirkemájat is hozzá adjuk.

...majd a csirkemájat is hozzá adjuk....

6. 

Összekeverjük és lefedve puhára pároljuk ( 10-15 percig ).

Összekeverjük és lefedve puhára pároljuk (...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés