Nemzeti konyha▼
Több▼
CSIRKEHÚS
Töltött csirketekercs gőzfőzőben
Sült csirkecombok zsemle töltelékkel
Töltött csirkecomb alufóliában
Sült csirkecomb sárgarépával és mazsolával
Mézes - gyömbéres csirke combok
Káposztás csirke combok
Hagymás, cukkinis csirke combok
Vajas fordított csirke combok
Grillezett pikáns csirkecombok
KACSAHÚS
Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja
APRÓSÜTEMÉNY
Diós vadász gombocskák
TÉSZTÁK
Lasagne lágy besamel mártással
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Párolt vörös káposzta almával
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Karácsonyi lencseleves
ÉDES ÉTELEK
Karácsonyi guba.
KNÉDLI
Porcelán bögrében főtt knédli
HALAK
Grillezett szépia hal
SÜTEMÉNYEK
Krémes cseresznyés szelet
FALATKÁK
Niva sajtos harapások
KALÁCSOK
Pozsonyi kifli nem kelt tésztából
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés