Sült csirkecombok zsemle töltelékkel

Recept sült csirkecombra egy klasszikus töltelékkel. Nagyon finom ebédre vagy vacsorára.
recept,recept fotó,csirkecomb, negyed,csirkemáj,kifli,Csirkehús
Csirkehús
kategóriak
Csirkehús ›Hozzávalók
Hozzávalók
| csirkecomb, negyed | 6 ?? | darab kcal | |
| csirkemáj | 500 600 | gramm kcal | |
| fokhagyma | 5 27 | gerezd kcal | |
| kifli | 300 861 | gramm kcal | |
| olivaolaj | 50 440 | milliliter kcal | |
| petrezselyem zöldje | 0 ?? | kcal | |
| piros paprika, őrölt | 0 ?? | kcal | |
| sertészsír | 0 ?? | kcal | |
| só | 0 ?? | kcal | |
| só | 1 0 | teáskanál kcal | |
| tyúk tojás | 5 440 | darab kcal | |
| zsemlemorzsa | 0 ?? | kcal | |
| zsírszegény tej 1,5% | 100 48 | milliliter kcal | |
| újhagyma | 100 32 | gramm kcal |
Recept
1.
csirkecomb, negyed 6 darab • só • piros paprika, őrölt • olivaolaj 50 milliliter
Mossuk meg a csirkecombokat, sózzuk meg, szórjuk meg borssal és tegyük egy tepsibe. Öntsük meg olívaolajjal, fedjük le és előmelegített sütőben süssük 45 percig, kb. 200 ° C-on. Ezután vegyük le a fedőt és süssük még hirtelen 15-20 percig.

2.
csirkemáj 500 gramm • kifli 300 gramm • tyúk tojás 5 darab • zsírszegény tej 1,5% 100 milliliter • újhagyma 100 gramm • fokhagyma 5 gerezd • só 1 teáskanál • petrezselyem zöldje
A csirkemájat megmossuk, eltávolítjuk a hártyát és felszeleteljük. Vágjuk fel a kifliket, adjuk hozzá a tojást, tejet, apróra vágott hagymát (vagy finom újhagymát), a megtisztított zúzott fokhagymát, sót és az elkészített májat Hozzáadhatunk apróra vágott petrezselymet is. Jól összekeverjük és hagyjuk állni egy ideig.

3.
A tölteléket tegyük, zsiradékkal megkent és morzsával meghintett tepsi formába és előmelegített sütőben 30 percig sütjük.

4.
Bármilyen formát használhatunk, akár például kuglóf formát is. Rövid lehűlés után kiborítjuk a tölteléket a formából, felszeleteljük ...

5.
.. és a sült combokkal együtt tálalhatjuk. A köret különféle típusú zöldségsalátákat vagy rizst tartalmazhat.

Jó étvágyat!


















