szakacsreceptek.hu

Gombás csirkemáj

Gombás csirkemáj

    

Köretnek készíthetünk krumplipürét, egyszerűen főzhetünk sós vízben krumplit, a rizs is illik hozzá, de akár egy szelet friss kenyérrel is tunkolhatjuk. Gyors, fűszeres és isteni!

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

közepes

 

 

1. 

hagyma 125 gramm  shiitake-gomba 125 gramm

A hagymát és a gombát megpucoljuk és szeleteljük.

2. 

repceolaj 4 evőkanál

A hagymát a gombával olajon üvegesre sütjük.

3. 

csirkemáj 500 gramm

A csirkemájat mossuk meg, majd törüljük szárazra, és ízlés szerint daraboljuk fe

4. 

fehér bors, őrölt ¼ teáskanál  köménymag, darált ¼ teáskanál

A csirkemájat adjuk hozzá a hagymás gombához és kb 20 percig sütjük együtt, néha keverjük meg.

5. 

A májat csak tálaláskor sózzuk meg, mert fölöslegesen engedne sok vizet és kemény lenne.

Jó étvágyat!

csirkemáj500gramm
fehér bors, őrölt¼teáskanál
hagyma125gramm
köménymag, darált¼teáskanál
repceolaj4evőkanál
shiitake-gomba125gramm
-

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés