RECEPTEK

Sült csirkecomb sárgarépával és mazsolával

Sült csirkecomb sárgarépával és mazsolával

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star

Csirkecomb párolóedényben elkészítve és sütőben besütve.

recept,recept fotó,répa,csirkecomb, negyed,Csirkehús,Receptek ételpárolókhoz,Gluténmentes ,Laktózmentes ,Szezonális receptek

Csirkehús

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

2 h. 20 min.

Nehézség

alacsony

Hozzávalók

Hozzávalók

csirkecomb, negyed

6

??

darab

kcal

fekete bors, őrölt

0

??

kcal

grill fűszerkeverék

0

??

kcal

kakukkfű

0

??

kcal

mazsola

100

284

gramm

kcal

nemes babérlevél

0

??

kcal

répa

700

315

gramm

kcal

0

??

kcal

 

Recept

1. 

csirkecomb, negyed 6 darab

A hagymát megpucoljuk, felvágjuk és együtt a megmosott csirkecombokkal belerakjuk a párolóedény alsó edényébe.

A hagymát megpucoljuk, felvágjuk és együtt a...

2. 

répa 700 gramm  mazsola 100 gramm    fekete bors, őrölt  kakukkfű  nemes babérlevél

A sárgarépát megpucoljuk, karikákra vágjuk, majd berakjuk második pároló edénybe. A répára mazsolát szórunk, amelyet előtte langyos vízbe áztattunk, hogy puhább legyen. Sózzuk, borsozzuk. Hozzáadhatunk babérlevelet is, amelyet főzés után eltávolítunk. Az egészet 30 percig pároljuk.

A sárgarépát megpucoljuk, karikákra vágjuk,...

3. 

grill fűszerkeverék

A 30 percet követően kivesszük a csirkecombokat, átrakjuk a sütőlapra és fűszerezzük, majd 160°C fokon legalább 30 percig fedő nélkül besütjük.

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés