RECEPTEK

Sült csirkecomb sárgarépával és mazsolával

Sült csirkecomb sárgarépával és mazsolával

Csirkecomb párolóedényben elkészítve és sütőben besütve.

recept,recept fotó,répa,csirkecomb, negyed,Csirkehús,Receptek ételpárolókhoz,Gluténmentes ,Laktózmentes

Csirkehús

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

2 h. 20 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

csirkecomb, negyed6darab
fekete bors, őrölt-
grill fűszerkeverék-
kakukkfű-
mazsola100gramm
nemes babérlevél-
répa700gramm
-

 

Recept

1. 

csirkecomb, negyed 6 darab

A hagymát megpucoljuk, felvágjuk és együtt a megmosott csirkecombokkal belerakjuk a párolóedény alsó edényébe.

2. 

répa 700 gramm  mazsola 100 gramm    fekete bors, őrölt  kakukkfű  nemes babérlevél

A sárgarépát megpucoljuk, karikákra vágjuk, majd berakjuk második pároló edénybe. A répára mazsolát szórunk, amelyet előtte langyos vízbe áztattunk, hogy puhább legyen. Sózzuk, borsozzuk. Hozzáadhatunk babérlevelet is, amelyet főzés után eltávolítunk. Az egészet 30 percig pároljuk.

3. 

grill fűszerkeverék

A 30 percet követően kivesszük a csirkecombokat, átrakjuk a sütőlapra és fűszerezzük, majd 160°C fokon legalább 30 percig fedő nélkül besütjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit