szakacsreceptek.hu

Mézes - gyömbéres csirke combok

    

Finom csirke combok sült káposztával és knédlivel.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

1 h. 30 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
csirkecomb, negyed4darab
fehér bors, őrölt1teáskanál
gyömbérgyökér20gramm
méz 1.5evőkanál
piros paprika, őrölt2teáskanál
2teáskanál
víz150milliliter
őrölt gyömbér1teáskanál

1. 

csirkecomb, negyed 4 darab   2 teáskanál  piros paprika, őrölt 2 teáskanál  őrölt gyömbér 1 teáskanál  fehér bors, őrölt 1 teáskanál  méz  1.5 evőkanál  gyömbérgyökér 20 gramm  víz 150 milliliter

A combokat megmossuk és mindkét oldalukról megsózzuk. Ezután szintén mindkét oldalukról megszórjuk őrölt pirospaprikával, gyömbérrel és borssal. Egy sütőtálba helyezzük és leöntjük mézzel. A combok tetejére friss szeletelt gyömbért rakunk. Felöntjük vízzel. Lefedve sütjük közepes hőfokon kb egy órán keresztül amióta a víz az edénybe nem kezd forrni. Ezután a puha húst kitakarjuk és egy ideig hagyjuk még besütni.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés