RECEPTEK

Sertés-gulyásleves

Sertés-gulyásleves

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fill

Egyszerű gulyásleves sertéshúsból és krumpliból készítve.

recept,recept fotó,sertéslapocka,burgonya,Húslevesek,A magyar konyha receptjei,Gluténmentes ,Laktózmentes ,Szezonális receptek

Húslevesek

A magyar konyha receptjei

Főzőcske

Adag

8

Az elkészítés ideje

1 h. 30 min.

Nehézség

alacsony

Hozzávalók

Hozzávalók

paprikás paszta, gyulyásba

0

??

kcal

burgonya

½

460

kilogramm

kcal

fekete bors, őrölt

½

9

teáskanál

kcal

fokhagyma

0

??

kcal

gulyás fűszerkeverék

2

28

teáskanál

kcal

hagyma

3

??

darab

kcal

paprika

2

??

darab

kcal

piros paprika, őrölt

3

48

teáskanál

kcal

sertéslapocka

1

2980

kilogramm

kcal

sertészsír

30

269

gramm

kcal

2

0

teáskanál

kcal

víz

50

0

milliliter

kcal

víz

2

0

liter

kcal

ételízesítő

0

??

kcal

 

Recept

1. 

hagyma 3 darab  paprika 2 darab  sertészsír 30 gramm  víz 50 milliliter

A közepes hagymákat megpucoljuk, majd apróra vágjuk. A paprikát megpucoljuk, megmossuk és csíkokra vágjuk. Egy lábasban zsírt olvasztunk és a hagymát a paprikával 15 percig pároljuk. Szükség szerint felöntjük egy pici vízzel.

A közepes hagymákat megpucoljuk, majd apróra...

2. 

sertéslapocka 1 kilogramm   2 teáskanál  gulyás fűszerkeverék 2 teáskanál  piros paprika, őrölt 3 teáskanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál  víz 2 liter

A sertéshúst megmossuk, kockákra szeleteljük, és hozzáadjuk a hagymás paprikás alaphoz. Amikor a hús egy kicsit megpirul, hozzáadjuk a sót és a fűszereket. Összekeverjük és vizet öntünk hozzá. 45 percig főzzük, néha megkeverjük.

A sertéshúst megmossuk, kockákra szeleteljük,...

3. 

burgonya ½ kilogramm  ételízesítő  fokhagyma  paprikás paszta, gyulyásba

A krumplit megpucoljuk, megmossuk, kockára vágjuk. Hozzáadjuk a már majdnem megfőtt húshoz, és a levest tovább főzzük (kb 20 percig), amíg minden meg nem puhul. A végén a levest fűszersóval, préselt foghagymával és erős pistával ízesítjük.

A krumplit megpucoljuk, megmossuk, kockára...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés