Csirkemell sajtszószban

Nagyon finom csirkehús sajtszószban. Köretnek kukoricás rizst ajánlunk.
recept,recept fotó,rizsa,morzsolt csemegekukorica vákuumzárású,csirkemell,zsírszegény tej 1,5%,Feta sajt,kemény sajt,Csirkehús
Csirkehús
kategóriak
Csirkehús ›Hozzávalók
Hozzávalók
Feta sajt | 100 263 | gramm kcal | |
csirkemell | 800 881 | gramm kcal | |
fekete bors, őrölt | ¼ 5 | teáskanál kcal | |
finomliszt | 15 53 | gramm kcal | |
hagyma | 80 36 | gramm kcal | |
kemény sajt | 100 ?? | gramm kcal | |
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású | 250 233 | gramm kcal | |
olivaolaj | 4 528 | evőkanál kcal | |
piros paprika, őrölt | ¼ 4 | teáskanál kcal | |
rizsa | 250 ?? | gramm kcal | |
szárított fokhagyma | ½ ?? | teáskanál kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal | |
víz | 100 221 | milliliter kcal | |
zsírszegény tej 1,5% | 300 144 | milliliter kcal |
Recept

2.
hagyma 80 gramm • olivaolaj 4 evőkanál
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk.

3.
só 1 teáskanál • víz 100 milliliter • szárított fokhagyma ½ teáskanál • fekete bors, őrölt ¼ teáskanál • piros paprika, őrölt ¼ teáskanál
Hozzáadjuk a húst, sót és borsot. 10 percig kevergetjük és sütjük. Vízzel felöntjük, fedő alatt 30 percig pároljuk.

4.
zsírszegény tej 1,5% 300 milliliter • finomliszt 15 gramm
Tejből és finom lisztből habarást készítünk.


6.
A húshoz először a habarást öntjük, és állandó keverés mellett sűrűsödésig főzzük. Levesszük a tűzről, és tálalás előtt belekeverjük a sajtokat.

7. Kukoricás rizs
rizsa 250 gramm • morzsolt csemegekukorica vákuumzárású 250 gramm
A rizst megfőzzük, és még forrón hozzákeverjük a leszűrt csemege kukoricát.

Jó étvágyat!