szakacsreceptek.hu

Csirkemell szeletek burgonya tésztában.

Lágy és zamatos csirke szeletek burgonya tésztába csomagolva. Finom párol vagy nyers zöldséggel tálaljuk.

 

Adag: 6

Az elkészítés ideje: 40 min.

    

Főzőcske: 

Értékelés: 

 

kategóriak:   

 

 
 
Burgonya230gramm
Csirkemell500gramm
Fekete bors, őrölt
Finomliszt220gramm
Finomliszt
Fűszersó3teáskanál
Sütőpor2teáskanál
Tyúk tojás1darab
Zsírszegény tej 1,5%300milliliter

1. 

csirkemell 500 g    fekete bors, őrölt

A csirkemellet megmossuk, szeletekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk. A szeleteket sózzuk, fűszerezzük.

2. 

burgonya 230 g

A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük vagy kimixeljük.

3. 

tyúk tojás 1 db  fűszersó 3 TK  sütőpor 2 TK  finomliszt 220 g  zsírszegény tej 1,5% 300 ml

A tálba beletesszük a lereszelt burgonyát, tojást, zöldség sót (vegeta, podravka),sütőport, lisztet és tejet,és sima tésztát keverünk ki.

4. 

finomliszt

A hússzeleteket megforgatjuk a lisztben, és beáztatjuk a burgonyás tésztába.

5. 

Mindkét oldalról aranybarnára sütjük.

6. 

A hússzeleteket egy szalvétával bélelt tálba rakjuk hogy fel szívódjon az olaj.

7. 

Zöldséggel és a kedven köretünkkel tálaljuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Bejelentkezés