szakacsreceptek.hu

Spárga szalámival

Spárga szalámival

    

Főzőcske

Adag

3

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

 

1. 

fehér spárga 9 darab

A spárgát megtisztítjuk, a végeket (kb. 1,5 cm) levágjuk.

2. 

víz 800 milliliter  kristálycukor 1 evőkanál   1 teáskanál  ecet

A vizet felforraljuk, hozzáadjuk a cukrot, sót és egy csipetnyi olajat. Amikor a víz felforr, beletesszük a spárgát, 5 percig főzzük. Öt perc után a spárgát kivesszük és hűvös helyre helyezzük.

3. 

száraz szalámi 100 gramm  Ementáli sajt 70 gramm

Három szelet szalámit egymásra helyezünk úgy, hogy csak a karikák részei takarják egymást. Megszórjuk reszelt sajttal és ráhelyezzük a spárgát.

4. 

Pecorino sajt 15 gramm

A spárgát becsomagoljuk a szalámival, ráhelyezzük és sütőlapra főtt burgonyával, megszórjuk reszelt sajttal. Betesszük a sütőbe 5 percre besütni.

Jó étvágyat!

Ementáli sajt70gramm
Pecorino sajt15gramm
ecet-
fehér spárga9darab
kristálycukor1evőkanál
száraz szalámi100gramm
1teáskanál
víz800milliliter

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés