Nemzeti konyha
Több
SERTÉSHÚS
Spárga szalámival
FALATKÁK
Polipocska a harmadik emeletről
HALAK
Halfilé sajtos töltelékkel
Pácolt sajtok Gyros fűszerekkel
Lazac steak sajttal
CSIRKEHÚS
Töltött csirketekercs gőzfőzőben
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Brokkolis felfújt
PULYKAHÚS
Grillezett pulyka szeletek zsemlében
Csirkemell sajtos rántottával töltve
Medvehagymás batyu
Csőben sült zöldséges burgonya hússal
Pulykamell szelet körtével
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés