Csirkemell sajtos rántottával töltve

recept,recept fotó,csirkemell,Ementáli sajt,tyúk tojás,Parmezán sajt,Csirkehús,Gluténmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
Ementáli sajt | 120 461 | gramm kcal | |
Parmezán sajt | 1 59 | evőkanál kcal | |
bazsalikom | 2 3 | teáskanál kcal | |
csirkemell | 500 550 | gramm kcal | |
olivaolaj | 2 264 | evőkanál kcal | |
petrezselyem zöldje | 1 7 | evőkanál kcal | |
szurokfű (oregánó) | 1 14 | teáskanál kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tyúk tojás | 3 264 | darab kcal | |
vaj | 40 294 | gramm kcal |
Recept
2.
vaj 40 gramm • Ementáli sajt 120 gramm
A serpenyőben felolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a vastagra vágott ementáli sajtot.

4.
petrezselyem zöldje 1 evőkanál • Parmezán sajt 1 evőkanál
A rántottát megszórjuk petrezselyem zöldjével és reszelt parmezánnal.
5.
bazsalikom 2 teáskanál • szurokfű (oregánó) 1 teáskanál
A csirkemellbe beletöltjük a csirke mellett, behajtjuk és fogpiszkálóval rögzítjük. A csirkét megszórjuk oregánóval és bazsalikommal.
6.
olivaolaj 2 evőkanál
A húst egy kis olajban rövid ideig pirítjuk grill serpenyőben mindkét oldalról.
7.
Majd kivesszük a serpenyőből és egy tepsibe helyezzük, felöntjük a serpenyőben kisült levével és letakarva 200° C-on kb. 15 percig sütjük.
Jó étvágyat!