szakacsreceptek.hu

Csirkemell sajtos rántottával töltve

Csirkemell sajtos rántottával töltve

    

Főzőcske

Adag

3

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

közepes

 

kategóriak:  Csirkehús  Gluténmentes  

 

1. 

csirkemell 500 gramm 

A csirke mellett kiklopfoljuk és sózzuk.

2. 

vaj 40 gramm  Ementáli sajt 120 gramm

A serpenyőben felolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a vastagra vágott ementáli sajtot.

3. 

tyúk tojás 3 darab

Hozzáadjuk a felvert tojást és közepes lángon elkészítjük a rántottát.

4. 

petrezselyem zöldje 1 evőkanál  Parmezán sajt 1 evőkanál

A rántottát megszórjuk petrezselyem zöldjével és reszelt parmezánnal.

5. 

bazsalikom 2 teáskanál  szurokfű (oregánó) 1 teáskanál

A csirkemellbe beletöltjük a csirke mellett, behajtjuk és fogpiszkálóval rögzítjük. A csirkét megszórjuk oregánóval és bazsalikommal.

6. 

olivaolaj 2 evőkanál

A húst egy kis olajban rövid ideig pirítjuk grill serpenyőben mindkét oldalról.

7. 

Majd kivesszük a serpenyőből és egy tepsibe helyezzük, felöntjük a serpenyőben kisült levével és letakarva 200° C-on kb. 15 percig sütjük.

Jó étvágyat!

Ementáli sajt120gramm
Parmezán sajt1evőkanál
bazsalikom2teáskanál
csirkemell500gramm
olivaolaj2evőkanál
petrezselyem zöldje1evőkanál
szurokfű (oregánó)1teáskanál
-
tyúk tojás3darab
vaj40gramm

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés