Csirkemell joghurtban

Könnyű diétás csirkehús, amely nem csak azoknak való, akiket zavar a tükörképük a tükörben :) Köretnek rizst és zöldségsalátát ajánlunk.
recept,recept fotó,csirkemell,olivaolaj,natúr joghurt 3,5% zsírtartalom,Csirkehús,Gluténmentes
Csirkehús
Hozzávalók
Hozzávalók
csirkemell | 500 550 | gramm kcal | |
natúr joghurt 3,5% zsírtartalom | 400 ?? | gramm kcal | |
olivaolaj | 50 440 | milliliter kcal | |
piros paprika, őrölt | 2 32 | teáskanál kcal | |
só | 1 0 | teáskanál kcal |
Recept
1.
csirkemell 500 gramm • olivaolaj 50 milliliter • só 1 teáskanál • piros paprika, őrölt 2 teáskanál • natúr joghurt 3,5% zsírtartalom 400 gramm
A csirkemellet megmossuk, megszárítjuk, majd csíkokra vágjuk. Enyhén meg is klopfolhatjuk. Joghurtból, olajból, sóból és paprikából pácot készítünk, majd ráöntjük a csirkehúsra. A húst a pácban néhány órára hűvös helyre tesszük.

2.
Előmelegített sütőben 175°C-on 30 - 40 percig sütjük.

3. Energiaérték 1275 kcal
Hús adag: 150g 318 kcal
Jó étvágyat!