szakacsreceptek.hu

Sült sertéshús mézzel és dióval

Sült sertéshús mézzel és dióval

    

Főzőcske

Adag

3

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
chili -
dió80gramm
fekete bors, őrölt-
hagyma50gramm
méz 5evőkanál
olivaolaj2evőkanál
petrezselyem zöldje1evőkanál
sertéscomb300gramm
-

1. 

sertéscomb 300 gramm    fekete bors, őrölt  olivaolaj 1 evőkanál

A sertéshúst kisebb csíkokra vágjuk, kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és forró olajban mindkét oldaláról hirtelen kisütjük, úgy hogy a hús kicsit kifehéredjen.

2. 

olivaolaj 1 evőkanál  hagyma 50 gramm  dió 80 gramm  méz  5 evőkanál  petrezselyem zöldje 1 evőkanál

A húst kivesszük, egy serpenyőben olívaolajon hagymát pirítunk. Hozzáadjuk a kis darabokra tört diót és a mézet is. Minden alaposan összekeverünk. Petrezselyem zöldjével szórjuk meg.

3. 

chili

Sózzuk, borsozzuk, egy csipetnyi csilit adunk hozzá. A sertéshús darabokat hozzáadjuk a diós masszához, felmelegítjük és tálaljuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés