RECEPTEK

Édes - savanyú rántott sertéshús

Édes - savanyú rántott sertéshús

bi-starbi-starbi-starbi-starbi-star

recept,recept fotó,sertéscomb,Sertéshús,Gluténmentes ,Laktózmentes

Sertéshús

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

közepes

Hozzávalók

Hozzávalók

ecet

3

7

teáskanál

kcal

fokhagyma

4

22

gerezd

kcal

fritőzolaj

300

??

milliliter

kcal

gyömbérgyökér

30

9

gramm

kcal

kristálycukor

3

181

evőkanál

kcal

kukoricakeményítő

3

55

teáskanál

kcal

kukoricakeményítő

3

163

evőkanál

kcal

paradicsomszósz

50

34

milliliter

kcal

póréhagyma

90

42

gramm

kcal

rizsbor

3

??

teáskanál

kcal

rizsbor

15

??

evőkanál

kcal

salátauborka

150

24

gramm

kcal

sertéscomb

650

1112

gramm

kcal

0

??

kcal

tyúk tojás

3

264

darab

kcal

víz

3

100

evőkanál

kcal

 

Recept

1. A hús elkészítése

sertéscomb 650 gramm

A sertéshúst először vékony szeletekre vágjuk, majd 3 cm hosszú és 2 cm széles csíkokra.

A sertéshúst először vékony szeletekre...

2. 

tyúk tojás 3 darab  kukoricakeményítő 3 teáskanál    rizsbor 3 teáskanál

A tojást, keményítővel, egy csipetnyi sóval, és rizsborral felverjük. Hozzáadjuk a húst.

A tojást, keményítővel, egy csipetnyi sóval,...

3. 

salátauborka 150 gramm  póréhagyma 90 gramm  gyömbérgyökér 30 gramm  fokhagyma 4 gerezd

Az uborkát 4 cm hosszú és 2 cm széles szeletekre vágjuk. A megpucolt gyömbért és a fokhagymát szintén szeletekre vágjuk. A póréhagymát megmossuk és szintén szeletekre vágjuk fel.

Az uborkát 4 cm hosszú és 2 cm széles...

4. A mártás elkészítése

kristálycukor 3 evőkanál  ecet 3 teáskanál    rizsbor 15 evőkanál  kukoricakeményítő 3 evőkanál  víz 3 evőkanál

A cukrot és az ecetet összekeverjük, adunk hozzá egy csipetnyi sót, rizsbort, keményítőt és vizet.

A cukrot és az ecetet összekeverjük, adunk...

5. A hús sütése

fritőzolaj  300 milliliter

A wokban olajat melegítünk. Belerakjuk a hús szeleteket és aranybarnára sütjük, közepes lángon.

A wokban olajat melegítünk. Belerakjuk a hús...

6. 

paradicsomszósz 50 milliliter

Kiöntjük az olajat a wokból csak olajos felület marad. Ebben hirtelen megpirítjuk az elkészített póréhagymát, gyömbért és a fokhagymát. Hozzáadjuk a paradicsom pürét, és az uborka szeleteket. És összepirítjuk őket egy picit. Hozzáöntjük a mártást és felforraljuk. Addig főzzük a mártást amíg sűrű nem lesz. Hozzáadjuk a húst is és még egyszer felforraljuk.

Kiöntjük az olajat a wokból csak olajos...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés