szakacsreceptek.hu

Sertéshús kremsi mustáron

Sertéshús kremsi mustáron

    

Sertésdarabok egyszerű elkészítése ízletes mustármártásban. Javasoljuk, hogy párolt vajas rizzsel és cékla salátával tálaljuk.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

 

 

1. 

hagyma 150 gramm  sertészsír 30 gramm  fokhagyma 4 gerezd

A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk. Apróra vágjuk fel és zsíron pirítsuk meg.

2. 

sertéscomb 500 gramm

Hozzáadjuk a megmosott, felszeletelt húst. Addig keverjük, amíg minden húsdarab ki nem fehéredik.

3. 

 1.5 teáskanál  kremsi mustár 3 evőkanál

Hozzáadjuk a sót és a mustárt.

4. 

víz 200 milliliter

Felöntjük vízzel, összekeverjük.

5. 

Fedő alatt pároljuk 45 percig. Időnként megkeverjük.

Jó étvágyat!

fokhagyma4gerezd
hagyma150gramm
kremsi mustár3evőkanál
sertéscomb500gramm
sertészsír30gramm
1.5teáskanál
víz200milliliter

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés