Sertéshús kremsi mustáron

Sertésdarabok egyszerű elkészítése ízletes mustármártásban. Javasoljuk, hogy párolt vajas rizzsel és cékla salátával tálaljuk.
recept,recept fotó,sertéscomb,kremsi mustár,Sertéshús,Laktózmentes ,Gluténmentes
Sertéshús
Főzőcske
Adag
4
Adag tömege
240 g
Adag energiatartalma
316 kcal
Az elkészítés ideje
60 min.
Nehézség
alacsony
Hozzávalók
Hozzávalók
fokhagyma | 4 22 | gerezd kcal | |
hagyma | 150 66 | gramm kcal | |
kremsi mustár | 3 50 | evőkanál kcal | |
sertéscomb | 500 855 | gramm kcal | |
sertészsír | 30 269 | gramm kcal | |
só | 1.5 0 | teáskanál kcal | |
víz | 200 0 | milliliter kcal |
Recept
1.
hagyma 150 gramm • sertészsír 30 gramm • fokhagyma 4 gerezd
A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk. Apróra vágjuk fel és zsíron pirítsuk meg.

2.
sertéscomb 500 gramm
Hozzáadjuk a megmosott, felszeletelt húst. Addig keverjük, amíg minden húsdarab ki nem fehéredik.



5.
Fedő alatt pároljuk 45 percig. Időnként megkeverjük.

Jó étvágyat!