RECEPTEK

Cukkinis sertés rolád

Cukkinis sertés rolád

Finom burgonyapürével tálaljuk.

recept,recept fotó,cukkini,sertéscomb,Sertéshús,Gluténmentes

Sertéshús

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

1 h. 30 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

Gouda sajt80gramm
cukkini400gramm
fekete bors, őrölt½
fokhagyma4gerezd
hagyma150gramm
olivaolaj80milliliter
piros paprika, őrölt1.5teáskanál
sertéscomb600gramm
1teáskanál
víz150milliliter

 

Recept

1. 

cukkini 400 gramm

A cukkinit megmossuk, levágjuk a végeit és kis kockákra szeleteljük fel.

2. 

olivaolaj 30 milliliter  hagyma 150 gramm

Fazékban olajat melegítünk és megsütjük az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a cukkinit, összekeverjük, megsózzuk és lefedve 10 percig pároljuk. Néha megkeverjük.

3. 

fokhagyma 2 gerezd

A kész cukkinihez adjuk a préselt fokhagymát, keverjük össze és hagyjuk kihűlni.

4. 

sertéscomb 600 gramm

A sertéscomból vastagabb szeleteket vágunk és vékonyra klopfoljuk ki.

5. 

 1 teáskanál  piros paprika, őrölt 1 teáskanál  fekete bors, őrölt ½ Ćl

A húst egy vágólapra helyezzük úgy hogy a szélei átfedjék egymást. Szórjuk meg őrölt pirospaprikával, borssal és sóval.

6. 

Gouda sajt 80 gramm

A hús alá helyezünk el konyhai cérnát egyenletesen kb. 5 cm-es távolságra. A húsra szórjunk egy réteg reszelt sajtot és tegyük rá a hideg cukkinit a sajtra.

7. 

A hús széleit a lehető legerősebben nyomjuk össze és fogjuk össze a cérnával.

8. 

víz 150 milliliter  olivaolaj 50 milliliter  piros paprika, őrölt ½ teáskanál  fokhagyma 2 gerezd

Helyezze a kész tekercset egy mély tepsibe. Öntsön alá vizet és olívaolajat. A hús felületét kenjük meg őrölt piros paprikával és préselt fokhagymával. Fedjük le a tepsit, és 170-180 ° C-on süsük egy 1 órán át.

9. 

A kész megsült tekercset hagyjuk hűlni és egy öles késsel szeleteljük fel.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit