Nemzeti konyha
Több
SERTÉSHÚS
Spárga szalámival
TÉSZTÁK
Spenótos tagliatelle szalámival és gombával
FALATKÁK
Sült töltött paprika
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Töltött - rántott sampinyon gomba
SÓS SÜTEMÉNYEK
Leveles tésztából készült pizza
Gyors pizza
Niva sajtos harapások
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tojásos kenő
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Édes savanyú bableves
ÉDES ÉTELEK
Páránfőtt
ZÖLDSÉGLEVESEK
Zöldségleves zabpehely galuskával
CSIRKEHÚS
Ropogós csirke
Füstölt csirkecomb, zöldborsó főzelékkel pároló edényben elkészítve.
Káposztás paradicsomos leves
Töltött sampinyon besütve
HÚSSALÁTÁK
Csemege csirkesaláta
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit