Spenótos tagliatelle szalámival és gombával

Színes tészta tele különféle ízekkel.
recept,recept fotó,szárított gomba,száraz szalámi,répa,tészta- spenótos Tagliatelle,Tészták,Laktózmentes
Tészták
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | 0 ?? | kcal | |
kakukkfű | 0 ?? | kcal | |
olivaolaj | 2 264 | evőkanál kcal | |
póréhagyma | 150 69 | gramm kcal | |
répa | 250 113 | gramm kcal | |
száraz szalámi | 200 860 | gramm kcal | |
szárított gomba | 50 63 | gramm kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
tészta- spenótos Tagliatelle | 350 1260 | gramm kcal | |
víz | 0 ?? | kcal | |
zsázsa | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
olivaolaj 2 evőkanál • póréhagyma 150 gramm • szárított gomba 50 gramm • kakukkfű • só • fekete bors, őrölt • száraz szalámi 200 gramm • répa 250 gramm • víz
A finomra vágott póréhagymát olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk az előzőleg meleg vízbe áztatott szárított gombát, a kakukkfüvet, a sót és a fekete borsot. Amint a gomba kicsit megsült, keverjük hozzá a kisebb darabokra vágott szalámit és a sárgarépát . Felöntjük kevés vízzel, és addig pároljuk, amíg a sárgarépa megpuhul (kb. 15 perc).

2.
tészta- spenótos Tagliatelle 350 gramm • víz • só • zsázsa
A zöld tagliatelle-t a csomagoláson található utasítás szerint megfőzzük, mártással leöntve, zsázsával vagy más fűszernövényekkel díszítve tálaljuk.

Jó étvágyat!