szakacsreceptek.hu

Csípős-savanyú sárgarépaleves

    

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 

1. 

víz 1 liter  marhahúsleves 20 gramm  szárított gomba, kínai keverék 10 gramm  répa 250 gramm  szárított chili paprika

Egy lábasban vizet, erőleves kockát, és gombát forralunk. Hozzáadjuk kis kockákra vagy karikákra vágott sárgarépát. A chilli paprikákat apróra vágjuk, és beleszórjuk a forrásban lévő vízbe.

2. 

tofu, füstölt 150 gramm  ecet 4 evőkanál

Kb. 15 perc főzés után, amikor már a sárgarépa megpuhult, hozzáadjuk a füstölt tofut, és ízlés szerint ecetet.

3. 

burgonyakeményítő 3 teáskanál  víz 1 deciliter  tyúk tojás 1 darab

Az ételkeményítőt egy kis adag vízzel összekeverjük, és hozzáadjuk a leveshez. A végén lassú kevergetés mellett beleöntjük a kikevert tojást.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés