szakacsreceptek.hu

Csípős-savanyú sárgarépaleves

NO_DESC_

 

Adag: 6

Az elkészítés ideje: 30 min.

    

Főzőcske: 

Értékelés: 

 

 

 
 

1. 

víz 1 l  marhahúsleves 20 g  szárított gomba, kínai keverék 10 g  répa 250 g  szárított chili paprika

Egy lábasban vizet, erőleves kockát, és gombát forralunk. Hozzáadjuk kis kockákra vagy karikákra vágott sárgarépát. A chilli paprikákat apróra vágjuk, és beleszórjuk a forrásban lévő vízbe.

2. 

tofu, füstölt 150 g  ecet 4 EK

Kb. 15 perc főzés után, amikor már a sárgarépa megpuhult, hozzáadjuk a füstölt tofut, és ízlés szerint ecetet.

3. 

burgonyakeményítő 3 TK  víz 1 dl  tyúk tojás 1 db

Az ételkeményítőt egy kis adag vízzel összekeverjük, és hozzáadjuk a leveshez. A végén lassú kevergetés mellett beleöntjük a kikevert tojást.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 7 • Bejelentkezés