RECEPTEK

Csípős-savanyú sárgarépaleves

Csípős-savanyú sárgarépaleves

recept,recept fotó,répa,tofu, füstölt,Zöldséglevesek,Kínai konyha,Laktózmentes ,Gluténmentes ,Szezonális receptek

Zöldséglevesek

Kínai konyha

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

burgonyakeményítő3teáskanál
ecet4evőkanál
marhahúsleves20gramm
répa250gramm
szárított chili paprika-
szárított gomba, kínai keverék10gramm
tofu, füstölt150gramm
tyúk tojás1darab
víz1liter
víz1deciliter

 

Recept

1. 

víz 1 liter  marhahúsleves 20 gramm  szárított gomba, kínai keverék 10 gramm  répa 250 gramm  szárított chili paprika

Egy lábasban vizet, erőleves kockát, és gombát forralunk. Hozzáadjuk kis kockákra vagy karikákra vágott sárgarépát. A chilli paprikákat apróra vágjuk, és beleszórjuk a forrásban lévő vízbe.

2. 

tofu, füstölt 150 gramm  ecet 4 evőkanál

Kb. 15 perc főzés után, amikor már a sárgarépa megpuhult, hozzáadjuk a füstölt tofut, és ízlés szerint ecetet.

3. 

burgonyakeményítő 3 teáskanál  víz 1 deciliter  tyúk tojás 1 darab

Az ételkeményítőt egy kis adag vízzel összekeverjük, és hozzáadjuk a leveshez. A végén lassú kevergetés mellett beleöntjük a kikevert tojást.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés