Nemzeti konyha
Több
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Sajtos brokkoli
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Gyömbéres szósz
MARHAHÚS
Pacal pörkölt
CSIRKEHÚS
Csirkepaprikás
FALATKÁK
Olajbogyós crostini
RIZOTTÓ
Csirke rizottó
ZÖLDSÉGLEVESEK
Csípős-savanyú sárgarépaleves
SERTÉSHÚS
Tüzes húsgolyók
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
SÜTEMÉNYEK
Puncsos szelet
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
Krémes sütőtök szelet
REGGELI KÁSA
Csokoládés kókuszos köles kása
HALAK
Hagymás pisztráng répával és sampinyon gombával.
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés