Nemzeti konyha
Több
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Sajtos brokkoli
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Gyömbéres szósz
MARHAHÚS
Pacal pörkölt
CSIRKEHÚS
Csirkepaprikás
FALATKÁK
Olajbogyós crostini
RIZOTTÓ
Csirke rizottó
ZÖLDSÉGLEVESEK
Csípős-savanyú sárgarépaleves
SERTÉSHÚS
Tüzes húsgolyók
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
Diós krémes sütemény
Főtt füstölt tarja
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tojásos kenő
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Zöldségleves zabpehely galuskával
Ropogós csirke
Füstölt csirkecomb, zöldborsó főzelékkel pároló edényben elkészítve.
Káposztás paradicsomos leves
ÉDES ÉTELEK
Cilike fánkja
HÚSSALÁTÁK
Csemege csirkesaláta
Karfiol leves
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit