Pacal pörkölt

Pikáns pacal pörkölt hagymával.
recept,recept fotó,marhapacal - előfőzött,Marhahús
Marhahús
kategóriak
Marhahús ›Hozzávalók
Hozzávalók
| Galuska recept | 0 ?? | kcal | |
| hagyma | 250 110 | gramm kcal | |
| marhapacal - előfőzött | 700 525 | gramm kcal | |
| piros paprika, őrölt | 3 48 | teáskanál kcal | |
| sertészsír | 30 269 | gramm kcal | |
| szárított chili paprika | 3 ?? | darab kcal | |
| só | 1.5 0 | teáskanál kcal | |
| víz | 100 0 | milliliter kcal |
Recept
1.
hagyma 250 gramm • sertészsír 30 gramm
A hagymát megpucoljuk és apróra vágjuk. Egy lábasban zsíron lassan aranysárgára pirítjuk.



4.
víz 100 milliliter • szárított chili paprika 3 darab
Felöntjük vízzel, lassan hozzáadjuk a chillit, és 30 percig fedő alatt pároljuk.

5.
Galuskát főzünk és azzal tálaljuk. Amennyiben a mi receptünk alapján főzi a galuskát, akkor csak fél adagot készítsen belőle.

Jó étvágyat!























