szakacsreceptek.hu

Rizs tészta sertéshússal és shiitake gombával

Rizs tészta sertéshússal és shiitake gombával

    

Egyszerű étel japán módra.

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

 

1. 

rizstészta 250 gramm

Tegyük a tésztát forró vízbe 7 percre. A tészta leszűrése után öblítsük le hideg vízzel.

2. 

shiitake gomba 10 darab  napraforgó olaj 2 evőkanál  hagyma 100 gramm  sertéscomb 250 gramm  fokhagyma 3 gerezd  gyömbérgyökér 10 gramm  szójamártás  fekete bors, őrölt

Hagyjuk a gombát forró vízben 8 percig állni. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, megpirítjuk benne a hagymát és a csíkokra vágott húst. Amint a húst kifehéredik, adjunk hozzá a gombát, préselt fokhagymát és a finomra vágott gyömbért. Pároljuk, amíg a hús puha lesz. Fűszerezzük szójaszósszal és fűszerekkel.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés