Tonhalas tészta
Készítse el ezt a nagyszerű tonhalas tésztát, amelyhez szüksége lesz konzerv tonhalra, friss citromra, kapribogyóra. Varázsoljon egy ínyencfogást, mint ha profi szakács lenne valahol Olaszország szívében. A minőségi alapanyagok tökéletes ízvilágot kölcsönöznek.
recept,recept fotó,tészta - Fusilli (spirál),saját levében konzervált tonhal,Tészták,Laktózmentes ,Olasz receptek
Tészták
Olasz receptek
Hozzávalók
Hozzávalók
citromhéj | 1 | teáskanál | |
citromlé | 3 | evőkanál | |
fekete bors, őrölt | ½ | teáskanál | |
kapri | 2 | teáskanál | |
olivaolaj | 3 | evőkanál | |
saját levében konzervált tonhal | 100 | gramm | |
tészta - Fusilli (spirál) | 240 | gramm |
Recept
1.
tészta - Fusilli (spirál) 240 gramm
A gyártó általi utasítás szerint, sós vízben megfőzzük a tésztát.
2.
olivaolaj 3 evőkanál • saját levében konzervált tonhal 100 gramm
Közepes lángon elkezdjük pirítani a tonhalat olíva olajon. Egy fakanál segítségével megpróbáljuk a húst szétszedni kisebb darabokra.
3.
citromhéj 1 teáskanál • citromlé 3 evőkanál • fekete bors, őrölt ½ teáskanál • kapri 2 teáskanál
A halat borssal, citrom héjával és levével, illetve kapribogyóval ízesítjük.
4.
Hozzáadunk egy kis vizet a lábasból, amelyben a tészta főtt, majd alaposan elkeverjük.
5.
A tonhalas masszába lágyan de alaposan belekeverjük a majdnem készre főtt tésztát, és együtt készre főzzük.
Jó étvágyat!