szakacsreceptek.hu

Tonhalas tészta

Tonhalas tészta

    

Készítse el ezt a nagyszerű tonhalas tésztát, amelyhez szüksége lesz konzerv tonhalra, friss citromra, kapribogyóra. Varázsoljon egy ínyencfogást, mint ha profi szakács lenne valahol Olaszország szívében. A minőségi alapanyagok tökéletes ízvilágot kölcsönöznek.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

alacsony

 

 

1. 

tészta - Fusilli (spirál) 240 gramm

A gyártó általi utasítás szerint, sós vízben megfőzzük a tésztát.

2. 

olivaolaj 3 evőkanál  saját levében konzervált tonhal 100 gramm

Közepes lángon elkezdjük pirítani a tonhalat olíva olajon. Egy fakanál segítségével megpróbáljuk a húst szétszedni kisebb darabokra.

3. 

citromhéj 1 teáskanál  citromlé 3 evőkanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál  kapri 2 teáskanál

A halat borssal, citrom héjával és levével, illetve kapribogyóval ízesítjük.

4. 

Hozzáadunk egy kis vizet a lábasból, amelyben a tészta főtt, majd alaposan elkeverjük.

5. 

A tonhalas masszába lágyan de alaposan belekeverjük a majdnem készre főtt tésztát, és együtt készre főzzük.

Jó étvágyat!

citromhéj1teáskanál
citromlé3evőkanál
fekete bors, őrölt½teáskanál
kapri2teáskanál
olivaolaj3evőkanál
saját levében konzervált tonhal100gramm
tészta - Fusilli (spirál)240gramm

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés