Tonhal saláta
Egyszerű és gyors saláta, ha kisüt a nap és nincs időnk főzni.
recept,recept fotó,tészta - Fusilli (spirál),növényi olajban konzervált tonhal,mozzarella golyók,morzsolt csemegekukorica vákuumzárású,Halsaláták,Laktózmentes
Halsaláták
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | - | ||
morzsolt csemegekukorica vákuumzárású | 200 | gramm | |
mozzarella golyók | 125 | gramm | |
növényi olajban konzervált tonhal | 185 | gramm | |
paradicsom | 2 | darab | |
só | - | ||
tészta - Fusilli (spirál) | 200 | gramm |
Recept
1.
tészta - Fusilli (spirál) 200 gramm • paradicsom 2 darab • növényi olajban konzervált tonhal 185 gramm • mozzarella golyók 125 gramm • morzsolt csemegekukorica vákuumzárású 200 gramm • fekete bors, őrölt • só
A tésztát kifőzzük, leöntjük a vizet és kevés olajjal elkeverjük. A tésztához adjuk a tonhalat a levével együtt, kockára vágott paradicsomot, mozzarellát, kukoricát és ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. Fogyasztás előtt fél órára kivesszük a hűtőből, nehogy túl hideg legyen a saláta.
Jó étvágyat!