RECEPTEK

Sült csirkecomb póréhagymával

Sült csirkecomb póréhagymával

Kiadós és finom étel, amely nagyszerű választás ebédre vagy vacsorára.

recept,recept fotó,póréhagyma,csirkemell,főzőtejszín,Csirkehús,Gluténmentes

Csirkehús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

 

Hozzávalók

Hozzávalók

bazsalikom1teáskanál
burgonya4darab
csirkemell3darab
fekete bors, őrölt½teáskanál
főzőtejszín250gramm
napraforgó olaj2evőkanál
póréhagyma500gramm
szójamártás1evőkanál
ételízesítő3teáskanál

 

Recept

1. 

póréhagyma 500 gramm  burgonya 4 darab  csirkemell 3 darab  napraforgó olaj 2 evőkanál

15 percig főzzük a burgonyát. Amíg a burgonya fől, addig a csirkét felvágjuk kis darabokra és a póréhagymát felkarikázzuk. Forró olajon a póréhagymát megpirítjuk.

2. 

ételízesítő 3 teáskanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál  bazsalikom 1 teáskanál  szójamártás 1 evőkanál

Majd hozzáadjuk a csirkét és a fűszert. Az egészet pirítjuk.

3. 

főzőtejszín 250 gramm

Majd a póréhagymás hús felét belerakjuk a sütőtálba, majd ráhelyezünk egy sor előfőzött burgonyát és végül a tetejére a maradék csirkét. Az egészet leöntjük főzőtejszínnel és 20-25 percig, előmelegített sütőben 200°C-on sütjük.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés