RECEPTEK

Sült csirkecomb póréhagymával

Sült csirkecomb póréhagymával

bi-star-fillbi-starbi-starbi-starbi-star

Kiadós és finom étel, amely nagyszerű választás ebédre vagy vacsorára.

recept,recept fotó,póréhagyma,csirkemell,főzőtejszín,Csirkehús,Gluténmentes

Csirkehús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

Hozzávalók

Hozzávalók

bazsalikom

1

2

teáskanál

kcal

burgonya

4

??

darab

kcal

csirkemell

3

??

darab

kcal

fekete bors, őrölt

½

9

teáskanál

kcal

főzőtejszín

250

400

gramm

kcal

napraforgó olaj

2

270

evőkanál

kcal

póréhagyma

500

230

gramm

kcal

szójamártás

1

21

evőkanál

kcal

ételízesítő

3

0

teáskanál

kcal

 

Recept

1. 

póréhagyma 500 gramm  burgonya 4 darab  csirkemell 3 darab  napraforgó olaj 2 evőkanál

15 percig főzzük a burgonyát. Amíg a burgonya fől, addig a csirkét felvágjuk kis darabokra és a póréhagymát felkarikázzuk. Forró olajon a póréhagymát megpirítjuk.

15 percig főzzük a burgonyát. Amíg a burgonya...

2. 

ételízesítő 3 teáskanál  fekete bors, őrölt ½ teáskanál  bazsalikom 1 teáskanál  szójamártás 1 evőkanál

Majd hozzáadjuk a csirkét és a fűszert. Az egészet pirítjuk.

Majd hozzáadjuk a csirkét és a fűszert. Az...

3. 

főzőtejszín 250 gramm

Majd a póréhagymás hús felét belerakjuk a sütőtálba, majd ráhelyezünk egy sor előfőzött burgonyát és végül a tetejére a maradék csirkét. Az egészet leöntjük főzőtejszínnel és 20-25 percig, előmelegített sütőben 200°C-on sütjük.

Majd a póréhagymás hús felét belerakjuk a...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés