RECEPTEK

Füstölt makrélából készült kenő

Füstölt makrélából készült kenő

Lágy kenő a füstölt hal különleges ízével

recept,recept fotó,füstölt makrélafilé,Kenhető ételek és krémek,Gluténmentes

Kenhető ételek és krémek

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

30 min.

Nehézség

közepes

 

Hozzávalók

Hozzávalók

füstölt makrélafilé250gramm
hagyma50gramm
-
tyúk tojás2darab
ömlesztett sajt140gramm

 

Recept

1. 

tyúk tojás 2 darab  hagyma 50 gramm

A tojást keményre főzzük, lehűtjük, majd meghámozzuk. A hagymát meghámozzuk, felszeleteljük és lágyra pépesítjük.

2. 

ömlesztett sajt 140 gramm

Hozzáadjuk a sajtot és a borsot. Mixereljük.

3. 

füstölt makrélafilé 250 gramm

A makrélát félbevágjuk, alaposan eltávolítjuk a csontokat.

4. 

Hozzáadjuk a sajtos alaphoz...

5. 

...együtt a tojással habosra pépesítjük. Ízlés szerint sózhatjuk.

6. 

Amennyiben nem biztos benne, hogy a makrélából alaposan eltávolította a szálkákat, úgy még átnyomhatja egy szitán, amely felfogja az esetleges szálkákat.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés  • Frissítse a cookie-k beállításit