Töpörtyűs kenő
recept,recept fotó,tepertő,Kenhető ételek és krémek,Gluténmentes ,Laktózmentes
Kenhető ételek és krémek
Hozzávalók
Hozzávalók
csemege uborka | 20 | gramm | |
dijoni mustár | 2 | evőkanál | |
fekete bors, őrölt | - | ||
só | - | ||
tepertő | 200 | gramm | |
vöröshagyma | 70 | gramm |
Recept
1.
tepertő 200 gramm • vöröshagyma 70 gramm
A tepertőt ledaráljuk, és hozzákeverjük az apróra vágott vörös hagymát.
2.
csemege uborka 20 gramm • dijoni mustár 2 evőkanál • só • fekete bors, őrölt
Hozzáadjuk a darabokra vágott uborkát és a mustárt. Sózzuk és borsozzuk.
3.
Az egészet alaposan összekeverjük. Friss kenyérre kenjük és úgy tálaljuk, vagy falatkákat készítünk belőle.
Jó étvágyat!