Gyors halkenő
Gyors, egyszerű kenő. Természetesen az összetevők mennyisége ízlés szerint beállítható.
recept,recept fotó,makréla olajban,Kenhető ételek és krémek,Gluténmentes
Kenhető ételek és krémek
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | 4 | csipet | |
hagyma | ¼ | darab | |
makréla olajban | 88 | gramm | |
só | 4 | csipet | |
teljes zsírtartalmú mustár | 1.5 | teáskanál |
Recept
1.
makréla olajban 88 gramm • teljes zsírtartalmú mustár 1.5 teáskanál • hagyma ¼ darab • fekete bors, őrölt 4 csipet • só 4 csipet
Egy tálban összekeverjük a villával összezúzott halkonzerv tartalmát, mustárt és 1/4 kis hagymát összezúzva. Fűszerezzük, jól megsózzuk, összekeverjük és készen van a finom kenő.
Jó étvágyat!