szakacsreceptek.hu

Tepertős kenő

    

Egy klasszikus recept a finom tepertős kenőre.

Főzőcske

Adag

Az elkészítés ideje

25 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
hagyma120gramm
-
teljes zsírtartalmú mustár2evőkanál
tepertő250gramm
tyúk tojás3darab

1. 

tyúk tojás 3 darab  tepertő 250 gramm  teljes zsírtartalmú mustár 2 evőkanál

A tojásokat keményre főzzük és lehűtjük. A tepertőt és a mustárt összeturmixoljuk, többször átkeverjük.

2. 

hagyma 120 gramm 

A turmixhoz hozzáadjuk a tojást,és a összevágott hagymát.Mindent jól összeturmixolunk. Ízlés szerint sózzuk attól függ milyen sós a tepertőnk.

3. 

A kenőt friss kenyérrel és friss zöldséggel, főleg paprikával fogyasztjuk.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés