RECEPTEK

Sertéshús mustáros szósszal

Sertéshús mustáros szósszal

bi-star-fillbi-starbi-starbi-starbi-star

Ízletes sertéshús mustáros szószban póréhagymával és almával. Rizzsel vagy tésztával tálaljuk.

recept,recept fotó,sertéscomb,alma ,póréhagyma,teljes zsírtartalmú mustár,Sertéshús

Sertéshús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

alacsony

Hozzávalók

Hozzávalók

alma

300

183

gramm

kcal

brandy

2

70

evőkanál

kcal

fekete bors, őrölt

0

??

kcal

finomliszt

1

18

teáskanál

kcal

főzőtejszín

100

160

milliliter

kcal

kakukkfű

0

??

kcal

napraforgó olaj

30

270

milliliter

kcal

póréhagyma

200

92

gramm

kcal

sertéscomb

600

1026

gramm

kcal

teljes zsírtartalmú mustár

3

56

evőkanál

kcal

víz

200

0

milliliter

kcal

 

Recept

1. 

sertéscomb 600 gramm  alma  300 gramm  póréhagyma 200 gramm

A húst megmossuk és kisebb darabokra vágjuk. Az almát meghámozzuk és szeletekre vágjuk. A póréhagymát megmossuk és kerekekre vágjuk.

A húst megmossuk és kisebb darabokra vágjuk. Az...

2. 

napraforgó olaj 30 milliliter  víz 200 milliliter

Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, amelyen a sertéshúst körülbelül két percig sütjük mindkét oldalán, amíg a hús ki nem fehéredik. Adjuk hozzá a póréhagymát, és öntsük fel vízzel vagy húslével. Forraljuk fel.

Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat,...

3. 

teljes zsírtartalmú mustár 3 evőkanál  fekete bors, őrölt  kakukkfű

A serpenyőbe tegyük hozzá a szeletelt almát és a mustárt . Sózzuk és fűszerezzük. Közepes lángon mindent együtt párolunk, amíg a hús megpuhul.

A serpenyőbe tegyük hozzá a szeletelt almát...

4. 

főzőtejszín 100 milliliter  finomliszt 1 teáskanál  brandy 2 evőkanál

A tejszínt liszttel a húshoz keverjük és a szószt besűrítjük. Hozzáadjuk a brandyt, fokozzuk a tüzet és még egy rövid ideig főzzük.

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés