szakacsreceptek.hu

Hajdinakása mandulával

    

A hajdina az egyik legmegosztóbb -egyben legegészségesebb- gabona. A hajdina igen értékes vitaminforrás, mivel a B-vitamincsoport majdnem minden tagját tartalmazza.

Főzőcske

Adag

1

Az elkészítés ideje

15 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
banán1darab
chia magvak½teáskanál
hajdina50gramm
mandula20gramm
víz150milliliter

1. 

hajdina 50 gramm  víz 150 milliliter

A hajdninát folyó víz alatt átmossuk. Fazékba rakjuk, felöntjük vízzel, felforraljuk és 3 percig főzzük. Levesszük a tűzről, és lefedve 15 percig állni hagyjuk.

2. 

mandula 20 gramm

A mandulát apróra vágjuk.

3. 

chia magvak ½ teáskanál  banán 1 darab

A kész hajdinához hozzá adjuk a chia magot. Egy kicsit állni hagyjuk majd hozzáadjuk a banánt és a mandulát.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés