szakacsreceptek.hu

Banános hajdina szentjánoskenyérrel.

    

Egészséges reggeli, teli energiával amely egész délelőttre kitart :) és a mi fontos cukor nélkül.

Főzőcske

Adag

6

Az elkészítés ideje

25 min.

Nehézség

közepes

 

 

 
 
Karobpor sötét (Szentjános kenyér)2evőkanál
banán400gramm
hajdina250gramm
kesu dió natúr-
mazsola50gramm
szezámmag-
víz350milliliter

1. 

hajdina 250 gramm

A hajdinát átmossuk.

2. 

víz 350 milliliter

3. 

mazsola 50 gramm

A mazsolát átmossuk és beáztatjuk.

4. 

Karobpor sötét (Szentjános kenyér) 2 evőkanál

A hajdinához szentjánoskenyérlisztet , esetleg kakaót keverünk.

5. 

banán 400 gramm

Hozzáadjuk a banánt...

6. 

...és jól összedolgozzuk.

7. 

Ezután a mazsolát is hozzáadjuk.

8. 

szezámmag  kesu dió natúr

Egy merőkanalat hideg vízbe mártunk és azzal kiszedjük a tányérra a kását. Szezámmaggal és dióval díszíthetjük.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés