Nemzeti konyha▼
Több▼
REGGELI KÁSA
Zabkása szentjános kenyérrel és dióval.
ÉDES ÉTELEK
Kardamom rizspuding almával
TORTÁK
Édes banán tortácska
EGÉSZSÉGES REGGELI
Banános hajdina szentjánoskenyérrel.
EGÉSZSÉGES SÜTEMÉNYEK
Gyümölcsszelet agar-agarral .
SÜTEMÉNYEK
Őszibarackos zselétorta
KACSAHÚS
Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja
APRÓSÜTEMÉNY
Diós vadász gombocskák
TÉSZTÁK
Lasagne lágy besamel mártással
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Párolt vörös káposzta almával
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Karácsonyi lencseleves
CSIRKEHÚS
Sült csirkecomb sárgarépával és mazsolával
Karácsonyi guba.
KNÉDLI
Porcelán bögrében főtt knédli
HALAK
Grillezett szépia hal
Krémes cseresznyés szelet
FALATKÁK
Niva sajtos harapások
KALÁCSOK
Pozsonyi kifli nem kelt tésztából
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés