RECEPTEK

Gyümölcsszelet agar-agarral .

Gyümölcsszelet agar-agarral .

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Egy nagyon finom és egészséges gyümölcsszelet.

recept,recept fotó,túró, sima,lágy,kerti és erdei gyümölcs (apró gyümöcs keverék),Agar,Egészséges sütemények

Egészséges sütemények

Főzőcske

Adag

16

Adag tömege

188 g

Adag energiatartalma

196 kcal

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

közepes

Hozzávalók

Hozzávalók

Agar

10

34

gramm

kcal

Karobpor sötét (Szentjános kenyér)

15

34

gramm

kcal

kerti és erdei gyümölcs (apró gyümöcs keverék)

500

200

gramm

kcal

kókusz olaj

35

312

milliliter

kcal

méz

60

197

gramm

kcal

nádcukor

160

634

gramm

kcal

olivaolaj

25

220

milliliter

kcal

rétesliszt

250

890

gramm

kcal

szódabikarbóna

4

0

gramm

kcal

teljes kiőrlésű tönköly liszt

50

170

gramm

kcal

túró, sima,lágy

250

298

gramm

kcal

víz

600

0

milliliter

kcal

víz

1

0

kcal

zabpehely

40

147

gramm

kcal

 

Recept

1. 

rétesliszt 250 gramm  teljes kiőrlésű tönköly liszt 50 gramm  nádcukor 120 gramm  olivaolaj 25 milliliter  kókusz olaj 35 milliliter  túró, sima,lágy 250 gramm  Karobpor sötét (Szentjános kenyér) 15 gramm  szódabikarbóna 4 gramm

A hozzávalókat egy mély tálba rakjuk.

A hozzávalókat egy mély tálba rakjuk....

2. 

zabpehely 40 gramm  víz 600 milliliter

A zabpelyhet vízzel összeturmixoljuk.

A zabpelyhet vízzel összeturmixoljuk....

3. 

A zabpehelyből készült folyadékot egy tálba leszűrjük.

A zabpehelyből készült folyadékot egy tálba...

4. 

Lágy tésztát keverünk ki.

Lágy tésztát keverünk ki....

5. 

Sütőpapírral bélelt tepsibe (30x40cm) öntjük a tésztát.

6. 

25 percig 180°C fokon sütjük.

25 percig 180°C fokon sütjük....

7. 

kerti és erdei gyümölcs (apró gyümöcs keverék) 500 gramm

Ha mirelit gyümölcsöt használunk akkor felengedjük, de használhatunk fis apró gyümölcsöket is. Egyenletesen a tésztára rakjuk őket.

Ha mirelit gyümölcsöt használunk akkor...

8. 

Agar 10 gramm  víz 1 L  nádcukor 40 gramm  méz  60 gramm

Az agar-agart vízbe szórjuk, hozzáadjuk a cukrot és a mézet, felforraljuk. Le vesszük a tűzről és hűlni hagyjuk. Esetleg hideg vízfürdőben is lehűthetjük, így gyorsabb lesz.

Az agar-agart vízbe szórjuk, hozzáadjuk a...

9. 

A zselatint a süteményre öntjük és hagyjuk megkeményedni. Hűtőbe rakva gyorsabban megkeményedik. És már tálalhatjuk is.

A zselatint a süteményre öntjük és hagyjuk...

Jó étvágyat!

Ajánlott receptek

Kedvenc keresések

Legolvasottabb receptek

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés