Nemzeti konyha
Több
FALATKÁK
Padlizsános és cukkinis tekercsek
ÉDES ÉTELEK
Túrós palacsinta
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Töltött padlizsán bundában
TORTÁK
Három emeletes gesztenye torta
APRÓSÜTEMÉNY
Kakaós karikák túró krémmel töltve
SÜTEMÉNYEK
Nem sült karamellás sajttorta
RÉTESEK
Szilvás túrós rétes
KUGLÓFOK
Kakaós-túrós kuglóf
KALÁCSOK
Mennyei tökös süti meringaval
Lágy túrós csiga
ROLÁDOK
Ribizlis tekercs
Diós, túrós almás kalács
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
Habcsók tejszínhabos krémmel
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés