Nem sült karamellás sajttorta

Gyorsan elkészíthető desszert minden édesszájú számára.
recept,recept fotó,vajas száraz keksz,túró, sima,lágy,mandulaszirom,Sütemények
Sütemények
Főzőcske
Adag
12
Adag tömege
120 g
Adag energiatartalma
404 kcal
Az elkészítés ideje
40 min.
Nehézség
alacsony
kategóriak
Sütemények ›Hozzávalók
Hozzávalók
fehércsokoládé | 300 1617 | gramm kcal | |
habtejszín (30-33%) | 330 1027 | milliliter kcal | |
kristálycukor | 70 282 | gramm kcal | |
mandulaszirom | 20 125 | gramm kcal | |
túró, sima,lágy | 500 595 | gramm kcal | |
vaj | 70 514 | gramm kcal | |
vajas száraz keksz | 140 686 | gramm kcal |
Recept


3.
túró, sima,lágy 500 gramm • habtejszín (30-33%) 250 milliliter
A túrót a tejszínnel összekeverjük.


5.
Hagyjuk egy picit kihűlni és hozzákeverjük a túró krémhez.

6.
Torta formába nyomkodjuk a kekszes tésztát és rá rakjuk a krémet.


8.
habtejszín (30-33%) 80 milliliter
A karamellhez hozzáadjuk a tejszínt. Ha karamell csomókat kapunk, főzéssel lassan feloldjuk őket.



11.
Öntsük a tetejére a karamellt és szórjuk meg a sült mandulával. Hagyjuk hideg helyen legalább 4 órán át.

Jó étvágyat!