Nem sült karamellás sajttorta
Gyorsan elkészíthető desszert minden édesszájú számára.
recept,recept fotó,vajas száraz keksz,túró, sima,lágy,mandulaszirom,Sütemények
Sütemények
kategóriak
Sütemények ›
Hozzávalók
Hozzávalók
fehércsokoládé | 300 | gramm | |
habtejszín (30-33%) | 330 | milliliter | |
kristálycukor | 70 | gramm | |
mandulaszirom | 20 | gramm | |
túró, sima,lágy | 500 | gramm | |
vaj | 70 | gramm | |
vajas száraz keksz | 140 | gramm |
Recept
3.
túró, sima,lágy 500 gramm • habtejszín (30-33%) 250 milliliter
A túrót a tejszínnel összekeverjük.
5.
Hagyjuk egy picit kihűlni és hozzákeverjük a túró krémhez.
6.
Torta formába nyomkodjuk a kekszes tésztát és rá rakjuk a krémet.
8.
habtejszín (30-33%) 80 milliliter
A karamellhez hozzáadjuk a tejszínt. Ha karamell csomókat kapunk, főzéssel lassan feloldjuk őket.
11.
Öntsük a tetejére a karamellt és szórjuk meg a sült mandulával. Hagyjuk hideg helyen legalább 4 órán át.
Jó étvágyat!