Nemzeti konyha
Több
REGGELI KÁSA
Mogyorós búzapehelykása
APRÓSÜTEMÉNY
Kávés harangok
KALÁCSOK
Indiai grízpuding
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
Áfonyás mandulás golyók
SÜTEMÉNYEK
Almás-mandulás sütemény sütés nélkül
RÉTESEK
Banános-pudingos rétes mandulával
Hajdinakása mandulával
Kivi zabkása
TORTÁK
Gesztenye torta
Mandulás mézeskalács
Rémisztő boszorkány ujjak
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
Habcsók tejszínhabos krémmel
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés