Tavaszi csevapcsicsa medvehagymával

Nagyon finom sertés hús tavaszi illattal. Friss hagymával tálaljuk vagy klasszikusan főt burgonyával és mustárral.
recept,recept fotó,sertés darálthús,medvehagyma,Sertéshús,,Laktózmentes
Sertéshús
Hozzávalók
Hozzávalók
| fekete bors, őrölt | ¼ 5 | teáskanál kcal | |
| finomliszt | 50 174 | gramm kcal | |
| finomliszt | 0 ?? | kcal | |
| medvehagyma | 30 6 | gramm kcal | |
| repceolaj | 0 ?? | kcal | |
| sertés darálthús | 350 910 | gramm kcal | |
| só | ½ 0 | teáskanál kcal | |
| tyúk tojás | 1 88 | darab kcal | |
| újhagyma | 20 7 | gramm kcal | 
Recept
1.
sertés darálthús 350 gramm • tyúk tojás 1 darab • só ½ teáskanál • fekete bors, őrölt ¼ teáskanál
Az őrölt húst összekeverjük a tojással, sóval és a fűszerrel.

2.
újhagyma 20 gramm • medvehagyma 30 gramm
A hagymát meghámozzuk, megmossuk. Megmossuk a medvehagyma leveleit. Mind két alapanyagot apróra vágjuk...



5.
Forró olajon sütjük 8 percig lefedve, majd megfordítjuk és a másik oldalát is megsütjük kb 6- 8 percig.

Jó étvágyat!
























