Tavaszi csevapcsicsa medvehagymával

Nagyon finom sertés hús tavaszi illattal. Friss hagymával tálaljuk vagy klasszikusan főt burgonyával és mustárral.
recept,recept fotó,sertés darálthús,medvehagyma,Sertéshús,,Laktózmentes
Sertéshús
Hozzávalók
Hozzávalók
fekete bors, őrölt | ¼ 5 | teáskanál kcal | |
finomliszt | 50 174 | gramm kcal | |
finomliszt | 0 ?? | kcal | |
medvehagyma | 30 6 | gramm kcal | |
repceolaj | 0 ?? | kcal | |
sertés darálthús | 350 ?? | gramm kcal | |
só | ½ 0 | teáskanál kcal | |
tyúk tojás | 1 88 | darab kcal | |
újhagyma | 20 7 | gramm kcal |
Recept
1.
sertés darálthús 350 gramm • tyúk tojás 1 darab • só ½ teáskanál • fekete bors, őrölt ¼ teáskanál
Az őrölt húst összekeverjük a tojással, sóval és a fűszerrel.

2.
újhagyma 20 gramm • medvehagyma 30 gramm
A hagymát meghámozzuk, megmossuk. Megmossuk a medvehagyma leveleit. Mind két alapanyagot apróra vágjuk...



5.
Forró olajon sütjük 8 percig lefedve, majd megfordítjuk és a másik oldalát is megsütjük kb 6- 8 percig.

Jó étvágyat!