szakacsreceptek.hu

Tavaszi csevapcsicsa medvehagymával

    

Nagyon finom sertés hús tavaszi illattal. Friss hagymával tálaljuk vagy klasszikusan főt burgonyával és mustárral.

Főzőcske

Adag

2

Az elkészítés ideje

35 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
fekete bors, őrölt¼teáskanál
finomliszt50gramm
finomliszt-
medvehagyma30gramm
repceolaj-
sertés darálthús350gramm
½teáskanál
tyúk tojás1darab
újhagyma20gramm

1. 

sertés darálthús 350 gramm  tyúk tojás 1 darab   ½ teáskanál  fekete bors, őrölt ¼ teáskanál

Az őrölt húst összekeverjük a tojással, sóval és a fűszerrel.

2. 

újhagyma 20 gramm  medvehagyma 30 gramm

A hagymát meghámozzuk, megmossuk. Megmossuk a medvehagyma leveleit. Mind két alapanyagot apróra vágjuk...

3. 

finomliszt 50 gramm

...és a liszttel együtt a húsba keverjük.

4. 

finomliszt

Kis hengereket készítünk belőle és megforgatjuk a lisztben.

5. 

repceolaj

Forró olajon sütjük 8 percig lefedve, majd megfordítjuk és a másik oldalát is megsütjük kb 6- 8 percig.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés