Pulykacomb hagymán

Sült csirkecomb, finom hagymával. Sült burgonyával tálaljuk.
recept,recept fotó,pulykacomb,Pulykahús,Gluténmentes ,Laktózmentes
Pulykahús
Hozzávalók
Hozzávalók
hagyma | 200 88 | gramm kcal | |
piros paprika, őrölt | 0 ?? | kcal | |
pulykacomb | 4 ?? | darab kcal | |
só | 0 ?? | kcal | |
víz | 400 0 | milliliter kcal | |
zsírszalonna | 100 640 | gramm kcal |
Recept
1.
hagyma 200 gramm • zsírszalonna 100 gramm • pulykacomb 4 darab • só • piros paprika, őrölt
A hagymát megpucoljuk és karikákra vágjuk. A szalonnát vastagabb csíkokra vágjuk. A pulyka combokat megmossuk, sózzuk, megkenjük piros paprikával és egy éles kés segítségével mélyebb bevágásokat készítünk, amelybe belenyomjuk a szalonna csíkokat.

2.
víz 400 milliliter
A combokat belerakjuk egy sütőtálba majd gazdagon megszórjuk hagymával. A combokat megmozgassuk, hogy a hagymából jusson a combok alá is. Felöntjük egy kevés vízzel.

3.
Fedő alatt, közepes hőfokon, előmelegített sütőben kb. 1,5 órát sütjük. A húsnak puhának kell legyen, hogy könnyen kicsontozhassuk.

4.
A megsült húst kicsontozzuk, majd tálaljuk.

Jó étvágyat!