Póréhagymás pulyka szoté

Egy kiváló recept a finom puha pulykacombra póréhagymával és korianderrel.
recept,recept fotó,pulykacomb,póréhagyma,cherry paradicsom,Pulykahús,,Gluténmentes ,Laktózmentes
Pulykahús
Hozzávalók
Hozzávalók
cherry paradicsom | 30 6 | gramm kcal | |
csirkeleves | 150 179 | milliliter kcal | |
fekete bors, őrölt | ¼ 5 | teáskanál kcal | |
fokhagyma | 3 17 | gerezd kcal | |
koriander | 0 ?? | kcal | |
napraforgó olaj | 3 405 | evőkanál kcal | |
pulykacomb | 800 1120 | gramm kcal | |
póréhagyma | 70 33 | gramm kcal | |
só | ¼ 0 | teáskanál kcal |
Recept
1.
pulykacomb 800 gramm
A pulykacombot kicsontozzuk, eltávolítjuk az inakat és kockákra szeleteljük.

2.
fokhagyma 3 gerezd • napraforgó olaj 3 evőkanál • fekete bors, őrölt ¼ teáskanál • csirkeleves 150 milliliter • só ¼ teáskanál
Forró serpenyőre olajat öntünk és a húst minden oldaláról egy picit megsütjük. Sózzuk, borsozzuk,hozzáadjuk a présel fokhagymát és felöntjük. Lefedve puhára pároljuk.

3.
koriander • póréhagyma 70 gramm • cherry paradicsom 30 gramm
Hozzáadjuk az apróra vágott koriander, póréhagymát és paradicsomot. A tűzhelyet kikapcsoljuk, és még egy ki ideig ott hagyjuk a hús.

Jó étvágyat!