Nemzeti konyha
Több
Karfiolos lencsés curry
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Csicseriborsó lepény korianderrel
CSIRKEHÚS
Actifry csirke szeletek sajtban, fűszeres hasábburgonyával
HALAK
Tengeri ördöghal borsópürével
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Fűszer vaj
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Kókusztejes vöröslencse dahl
Csicseriborsó krumplival
TÉSZTÁK
Brindzás (juhtúrós) spagetti
PULYKAHÚS
Póréhagymás pulyka szoté
HÚSLEVESEK
Thaiföldi csirke leves kókusz tejjel
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
NYÚLHÚS
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Joghurtos saláta répából és káposztából.
ZÖLDSÉGLEVESEK
Ájurvédikus Kichadi leves
APRÓSÜTEMÉNY
Habcsók tejszínhabos krémmel
FALATKÁK
Darált hússal töltött batyuk
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés