Brindzás (juhtúrós) spagetti

Spagetti brindzával, ropogós répával, hagymával és korianderrel.
recept,recept fotó,tészta- Spagetti,juhtúró,Tészták,Szlovák receptek
Tészták
Szlovák receptek
Főzőcske
Adag
4
Adag tömege
821 g
Adag energiatartalma
915 kcal
Az elkészítés ideje
40 min.
Nehézség
közepes
Hozzávalók
Hozzávalók
hagyma | 200 88 | gramm kcal | |
juhtúró | 200 550 | gramm kcal | |
koriander | 2 90 | evőkanál kcal | |
natúr joghurt | 200 134 | gramm kcal | |
repceolaj | 200 1798 | milliliter kcal | |
répa | 200 90 | gramm kcal | |
só | ¼ 0 | teáskanál kcal | |
tészta- Spagetti | 250 908 | gramm kcal | |
víz | 2 0 | liter kcal |
Recept


3.
A répát kiszedjük és papírtörlő segítségével felszívjuk a fölösleges olajat.


5.
... majd a sárgarépa pirítására használt olajban pirítjuk.


7.
tészta- Spagetti 250 gramm • víz 2 liter
A spagettit megfőzzük (az utasítás szerint) sós vízben kb 5 percig.

8.
A megfőtt spagettit leszűrjük és leöblítjük hideg vízzel.

9.
juhtúró 200 gramm • natúr joghurt 200 gramm
A brindzát belemorzsoljuk az ujjaink segítségével a joghurtba, majd krémesre keverjük.

10.
koriander 2 evőkanál
A spagettit brindzás krémmel leöntve tálaljuk, pirított zöldséggel és friss korianderrel díszítve.
Jó étvágyat!