Brindzás (juhtúrós) spagetti
Spagetti brindzával, ropogós répával, hagymával és korianderrel.
recept,recept fotó,tészta- Spagetti,juhtúró,Tészták,Szlovák receptek
Tészták
Szlovák receptek
Hozzávalók
Hozzávalók
hagyma | 200 | gramm | |
juhtúró | 200 | gramm | |
koriander | 2 | evőkanál | |
natúr joghurt | 200 | gramm | |
repceolaj | 200 | milliliter | |
répa | 200 | gramm | |
só | ¼ | teáskanál | |
tészta- Spagetti | 250 | gramm | |
víz | 2 | liter |
Recept
3.
A répát kiszedjük és papírtörlő segítségével felszívjuk a fölösleges olajat.
5.
... majd a sárgarépa pirítására használt olajban pirítjuk.
7.
tészta- Spagetti 250 gramm • víz 2 liter
A spagettit megfőzzük (az utasítás szerint) sós vízben kb 5 percig.
8.
A megfőtt spagettit leszűrjük és leöblítjük hideg vízzel.
9.
juhtúró 200 gramm • natúr joghurt 200 gramm
A brindzát belemorzsoljuk az ujjaink segítségével a joghurtba, majd krémesre keverjük.
10.
koriander 2 evőkanál
A spagettit brindzás krémmel leöntve tálaljuk, pirított zöldséggel és friss korianderrel díszítve.
Jó étvágyat!