szakacsreceptek.hu

Brindzás (juhtúrós) spagetti

    

Spagetti brindzával, ropogós répával, hagymával és korianderrel.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

40 min.

Nehézség

közepes

 

kategóriak:    

 

 
 
hagyma200gramm
juhtúró200gramm
koriander2evőkanál
natúr joghurt200gramm
repceolaj200milliliter
répa200gramm
¼teáskanál
tészta- Spagetti250gramm
víz2liter

1. 

répa 200 gramm

A répát kis hasábokra szeleteljük...

2. 

repceolaj 200 milliliter

...majd olajban ropogósra pirítjuk.

3. 

A répát kiszedjük és papírtörlő segítségével felszívjuk a fölösleges olajat.

4. 

hagyma 200 gramm

A hagymát holdacskákra vágjuk...

5. 

... majd a sárgarépa pirítására használt olajban pirítjuk.

6. 

 ¼ teáskanál

Szintén kiszedés után lecsepegtetjük.

7. 

tészta- Spagetti 250 gramm  víz 2 liter

A spagettit megfőzzük (az utasítás szerint) sós vízben kb 5 percig.

8. 

A megfőtt spagettit leszűrjük és leöblítjük hideg vízzel.

9. 

juhtúró 200 gramm  natúr joghurt 200 gramm

A brindzát belemorzsoljuk az ujjaink segítségével a joghurtba, majd krémesre keverjük.

10. 

koriander 2 evőkanál

A spagettit brindzás krémmel leöntve tálaljuk, pirított zöldséggel és friss korianderrel díszítve.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés