Karfiol lepény feta sajttal
![Karfiol lepény feta sajttal](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_strava/mod_recepty/recipe/00001348/img_hu_4x3/karfiol-lepeny-feta-sajttal_00180.jpg)
Finom ebéd, nem csak vegetáriánusoknak.
recept,recept fotó,Feta sajt,karfiol,Húsnélküli ételek,Vegetáriánus receptek,Gluténmentes ,Szezonális receptek
Húsnélküli ételek
Hozzávalók
Hozzávalók
Feta sajt | 200 | gramm | |
karfiol | 500 | gramm | |
kókusz olaj | 3 | evőkanál | |
só | 1 | teáskanál | |
tyúk tojás | 3 | darab |
Recept
1. A karfiol főzése
karfiol 500 gramm
A karfiolt megpucoljuk, rózsákra szedjük majd pároló edényben majdnem puhára főzzük.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00001348/small/IMG_9356.jpg)
2.
A megfőzött karfiolt felaprítjuk, de nem pépesítjük.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00001348/small/IMG_9358.jpg)
3.
Feta sajt 200 gramm • tyúk tojás 3 darab • só 1 teáskanál
A felaprított karfiolhoz, hozzáadjuk a kockákra vágott feta sajtot és tojást. Az egészet jól összekeverjük. Sózzuk.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00001348/small/IMG_9360.jpg)
4.
kókusz olaj 3 evőkanál
A serpenyőben felforraljuk az olajat. A masszát leveses kanál segítségével tesszük az olajra és kis lepényeket formálunk. Mindkét oldalról átsütjük.
![](https://www.szakacsreceptek.hu/_site_media/com_photogallery/recipe/00001348/small/IMG_9362.jpg)
Jó étvágyat!