szakacsreceptek.hu

Karfiol lepény feta sajttal

Karfiol lepény feta sajttal

    

Finom ebéd, nem csak vegetáriánusoknak.

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

50 min.

Nehézség

alacsony

 

 

 
 
Feta sajt200gramm
karfiol500gramm
kókusz olaj3evőkanál
1teáskanál
tyúk tojás3darab

1. A karfiol főzése

karfiol 500 gramm

A karfiolt megpucoljuk, rózsákra szedjük majd pároló edényben majdnem puhára főzzük.

A karfiol főzése

2. 

A megfőzött karfiolt felaprítjuk, de nem pépesítjük.

3. 

Feta sajt 200 gramm  tyúk tojás 3 darab   1 teáskanál

A felaprított karfiolhoz, hozzáadjuk a kockákra vágott feta sajtot és tojást. Az egészet jól összekeverjük. Sózzuk.

4. 

kókusz olaj 3 evőkanál

A serpenyőben felforraljuk az olajat. A masszát leveses kanál segítségével tesszük az olajra és kis lepényeket formálunk. Mindkét oldalról átsütjük.

Jó étvágyat!

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés