Zöldségsaláta Feta sajttal
Egészséges zöldségsaláta teli vitaminnal és energiával. Kiváló mint előétel, vagy mint saláta húsokhoz, de nagyon finom magában fogyasztva is.
recept,recept fotó,paradicsom,salátauborka,kínai káposzta,Feta sajt,Zöldségsaláták,Gluténmentes
Zöldségsaláták
Hozzávalók
Hozzávalók
Feta sajt | 200 | gramm | |
kínai káposzta | 200 | gramm | |
napraforgómag | 30 | gramm | |
paradicsom | 200 | gramm | |
salátauborka | 200 | gramm | |
szezámmag | 20 | gramm | |
só | - | ||
tökolaj | 2 | evőkanál |
Recept
1. Paradicsom és uborka
paradicsom 200 gramm • salátauborka 200 gramm
A paradicsomokat és az uborkát megmossuk, kockákra vagdaljuk.
2. Kínai káposztát elkészítése
kínai káposzta 200 gramm • só • tökolaj 2 evőkanál
A kínai káposztát felvágjuk, és enyhén sózzuk. 15 percig állni hagyjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomhoz, és uborkához. Leöntjük tökmag olajjal, és megkeverjük.
3. Sajt, szezámmag, napraforgómag
Feta sajt 200 gramm • napraforgómag 30 gramm • szezámmag 20 gramm
A sós sajtot felvágjuk kockákra, majd hozzáadjuk a magvakat és alaposan de könnyedén összekeverjük.
Jó étvágyat!