Nemzeti konyha
Több
SERTÉSHÚS
Sampinyon gombás fasírozott borsóval és kukoricával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Szejtán borsóval
HALAK
Alaszkai tőkehalfilé párolva
Tengeri ördöghal borsópürével
TÉSZTÁK
Tészta párolt zöldséggel
NYÚLHÚS
Argentin nyúlhús borsóval és kukoricával
Töltött fasírozott
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Borsóleves reszelt tésztával
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Saláta rizzsel és borsóval
CSIRKEHÚS
Besütött tészta
Csirke borsóval
SZIRUPOK ÉS TEÁK
Fekete berkenye szörp
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
HÚSLEVESEK
Sertés-gulyásleves
SÜTEMÉNYEK
Krémes barackos szelet
Pirított nyúlmáj
Pácolt sült nyúl burgonyával
Epres krémes
RIZS
Parboiled vajas rizs
APRÓSÜTEMÉNY
Linzer kávés szelet
Hagymás pisztráng répával és sampinyon gombával.
Lencse leves virslivel
Joghurtos saláta répából és káposztából.
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés