Nemzeti konyha
Több
SERTÉSHÚS
Sampinyon gombás fasírozott borsóval és kukoricával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Szejtán borsóval
HALAK
Alaszkai tőkehalfilé párolva
Tengeri ördöghal borsópürével
TÉSZTÁK
Tészta párolt zöldséggel
NYÚLHÚS
Argentin nyúlhús borsóval és kukoricával
Töltött fasírozott
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Borsóleves reszelt tésztával
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Saláta rizzsel és borsóval
CSIRKEHÚS
Besütött tészta
Csirke borsóval
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
KENYÉR
Lágy teljes kiőrlésű kenyér
Édes savanyú bableves
Darált húsos rakott krumpli
Falusi lángos
FALATKÁK
Krumpli pogácsa
SÜTEMÉNYEK
Túrós sütemény gyümölccsel
Falusi krumpli lepény
APRÓSÜTEMÉNY
Pisztáciás, mogyorós golyócskák
REGGELI KÁSA
Fahéjas tejbegríz
Májas zsemle
Bundás karfiol
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit