Nemzeti konyha▼
Több▼
SERTÉSHÚS
Sampinyon gombás fasírozott borsóval és kukoricával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Szejtán borsóval
HALAK
Alaszkai tőkehalfilé párolva
Tengeri ördöghal borsópürével
TÉSZTÁK
Tészta párolt zöldséggel
NYÚLHÚS
Argentin nyúlhús borsóval és kukoricával
Töltött fasírozott
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Borsóleves reszelt tésztával
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Saláta rizzsel és borsóval
CSIRKEHÚS
Besütött tészta
Csirke borsóval
Egyszerű csirkemell brokkolival
SÜTEMÉNYEK
Banános-krémes túrós szelet
Krémes barackos szelet
HÚSLEVESEK
Abált leves
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt mézes káposzta
ÉDES ÉTELEK
Sütőben sült fánk
Póréhagyma saláta almával
Burgonyafánk lekvárral
Zöldséges marhahúsleves
Csirkeszeletek kukorica-avokádó salsával
Lekváros fánk
TOJÁSBÓL KÉSZÜLT REGGELI
Rántotta szalonnával
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Bejelentkezés