Nemzeti konyha
Több
SERTÉSHÚS
Sampinyon gombás fasírozott borsóval és kukoricával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Szejtán borsóval
HALAK
Alaszkai tőkehalfilé párolva
Tengeri ördöghal borsópürével
TÉSZTÁK
Tészta párolt zöldséggel
NYÚLHÚS
Argentin nyúlhús borsóval és kukoricával
Töltött fasírozott
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Borsóleves reszelt tésztával
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Saláta rizzsel és borsóval
CSIRKEHÚS
Besütött tészta
Csirke borsóval
SÜTEMÉNYEK
Pudingos sütemény
BEFŐTTEK
Torma télire
Alufóliában sült sertéshús
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt savanyú káposzta
Augsburgi túrós szelet
FŐZELÉKEK ÉS MÁRTÁSOK
Sütőtök mártás
Dinsztelt lila káposzta
RIZS
Vajas rizs
Hokkaidó tök édesburgonyával
Balkán tüzes hús
REGGELI KÁSA
Csokoládés rizs gőzedényben
FALATKÁK
Pácolt Hermelin sajt
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit