Nemzeti konyha
Több
SERTÉSHÚS
Sampinyon gombás fasírozott borsóval és kukoricával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Szejtán borsóval
HALAK
Alaszkai tőkehalfilé párolva
Tengeri ördöghal borsópürével
TÉSZTÁK
Tészta párolt zöldséggel
NYÚLHÚS
Argentin nyúlhús borsóval és kukoricával
Töltött fasírozott
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Borsóleves reszelt tésztával
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Saláta rizzsel és borsóval
CSIRKEHÚS
Besütött tészta
Csirke borsóval
KACSAHÚS
Sült kacsa - az elkészítés legegyszerűbb módja
BEFŐTTEK
Körte befőzése
SÜTEMÉNYEK
Mézes szeletek, diós grillázzsal
Zeller lepény sajttal
Leves nagy tarkababból
TORTÁK
Epres tekercses torta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Fehér retekből készült kenő
Köményes sertésszelet
RÉTESEK
Túrós almás rétes
Burgonyalepény sütőlapon
Besütött grenadírmars erdei gombával
REGGELI KÁSA
Köleskása almával
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés