Nemzeti konyha
Több
SERTÉSHÚS
Sampinyon gombás fasírozott borsóval és kukoricával
HÚSNÉLKÜLI ÉTELEK
Szejtán borsóval
HALAK
Alaszkai tőkehalfilé párolva
Tengeri ördöghal borsópürével
TÉSZTÁK
Tészta párolt zöldséggel
NYÚLHÚS
Argentin nyúlhús borsóval és kukoricával
Töltött fasírozott
LEVESEK HÜVELYESEKBŐL
Borsóleves reszelt tésztával
ZÖLDSÉGSALÁTÁK
Saláta rizzsel és borsóval
CSIRKEHÚS
Besütött tészta
Csirke borsóval
Pirított Shimeji gomba
ZÖLDSÉG KÖRETEK
Dinsztelt fehér káposzta
KENHETŐ ÉTELEK ÉS KRÉMEK
Tepertős kenő
ZÖLDSÉGLEVESEK
Brokkolikrémleves burgonyával.
TOVÁBBI ÉDESSÉGEK
Rántott bodzavirág
SÜTEMÉNYEK
Granko szelet
Morvai veréb
DESSZERTEK POHARAKBAN
Gesztenyepüré tejszínhabbal
KUGLÓFOK
Tojáslikőrös kuglóf
SÓS SÜTEMÉNYEK
Pizzás tekercs
Marokkói madár az őzgerinc formában
APRÓSÜTEMÉNY
Amerikáner citromleves mázzal
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés • Frissítse a cookie-k beállításit