RECEPTEK

Argentin nyúlhús borsóval és kukoricával

Argentin nyúlhús borsóval és kukoricával

A sötét argentin nyúlcombokat már előkészítve is megvehessük. Vagy elkészítjük a megadott utasítás alapján.

recept,recept fotó,argentin nyúl - comb,vörösbor, száraz,mirelit borsó,mirelit kukorica,Nyúlhús

Nyúlhús

Főzőcske

Adag

4

Az elkészítés ideje

60 min.

Nehézség

alacsony

kategóriak

Nyúlhús  

 

Hozzávalók

Hozzávalók

argentin nyúl - comb4darab
fekete bors, őrölt1teáskanál
finomliszt-
kristálycukor1evőkanál
mirelit borsó300gramm
mirelit kukorica300gramm
napraforgó olaj-
1teáskanál
vaj50gramm
víz-
vörösbor, száraz250

 

Recept

1. 

argentin nyúl - comb 4 darab  finomliszt  napraforgó olaj  vörösbor, száraz 250 ML  kristálycukor 1 evőkanál   1 teáskanál  fekete bors, őrölt 1 teáskanál

A combokat sima lisztben megforgatjuk és olajon hirtelen kisütjük. Majd sütőbe helyezzük , felöntjük vörös borral, hozzáadunk egy kis cukrot, sót, fűszert. A húsra vékony csíkokban szalonnát rakunk. Majd kb egy órán keresztül sütjük. Minden 15 percben a sütőt kinyitjuk és a nyulat meglocsoljuk a lével amiben sül, szükség szerint felöntjük még borral és egy kis vízzel. A puha húst kitakarjuk és melegebb hőfokon még ropogósra sütjük.

2. 

vaj 50 gramm  mirelit borsó 300 gramm  mirelit kukorica 300 gramm  víz

A vajat felolvasztjuk hozzáadjuk a kukoricát és a borsót. megsózzuk és puhára pároljuk. Szükség szerint felönthetjük egy kis vízzel.

Jó étvágyat!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Bejelentkezés